Elektriker
København.

Når du vælger Grønn elektriker København, så vælger du en grøn og kvalitetsbevidst elektriker! Vi er det klimabevidste valg, når det kommer til valg af elektriker. Kontakt os i dag.

Rådgivning

Vi guider dig frem til den absolut bedste løsning, så at du får en løsning der er god for miljøet og passer til dit behov

Døgnservice

Vi er en Døgnservice elektriker København- Ved akutte problemer rykker vi ud med desamme 24 timer om døgnet.

Viser vejen

Vi viser dig vejen i dit næste projekt. Vi hjælper dig fra start til slut og vi tilbyder alt indenfor elektrikers fag,

Høj kvalitet

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde. Høj kvalitet er lige med holdbare løsninger som er gode for vores miljø.

Grønn elektrikerDøgnservice 24/7

Udforende at vælge den rigtige el leverandør

Det kan være meget udforende i dag at vælge den rigtige el leverandør. Ofte kræver det god grundlæggende viden eller omfattende læsning for selv at kunne bestemme, hvilket system, hvilket produkt og leverandør der bedst opfylder dine behov.

Da udviklingen af ​​produkter til grøn elektricitet, f.eks. Solcellepaneler, forløber i et rasende tempo, har vi valgt at bevare vores produkt- og leverandøruafhængighed.

Med det mener vi, at vi selv ikke markedsføre et bestemt produkt, men i stedet vælger produkter og underleverandører, der er valgt og tilpasset dine faktiske behov.

Vi bliver din kontaktperson og entreprenør og tager derefter det fulde ansvar for kontrakten. Vi producerer omkostnings forslag, håndterer kontakt med underleverandører og inspicerer den endelige installation, så den udføres på en professionel måde.

Hvis du har et ønske om et specifikt produkt, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at imødekomme det. Hvis vi ikke kan levere det ønskede produkt, fremsætter vi et forslag til et ækvivalent produkt.

Vi tilbyder dette
Vi har et veludviklet netværk af leverandører og partnere, og med disse tilbyder vi mest i:

Kontakt os gerne for en ubetinget dialog om dine behov.

Hvor meget koster det at ansætte en grøn elektriker?

Et af de mest almindelige og indlysende spørgsmål, vi får, er: -Hvad koster det at ansætte en elektriker?

For at besvare dette spørgsmål er der flere faktorer, der skal tages i betragtning. Den samlede pris afhænger naturligvis af, hvor omfattende elektrisk installation eller service er påkrævet, og hvad det er for kvaliteten af ​​dit nuværende elektriske system. Hvis du allerede har et moderne elektrisk system, kan en enklere installation eller service muligvis være nok. Men hvis hele systemet skal udskiftes, kan du forvente, at omkostningerne stiger markant.

For mere tydeligt at beskrive de generelt inkluderede faktorer i en pris har vi valgt at beskrive dem nedenfor.

En beskrivelse af de forskellige omkostnings poster

Arbejdskraft pris

Arbejdskraftomkostningerne beregnes efter timeprisen for elektrikeren gange antallet af arbejdstimer for selve elarbejdet. Timeprisen for en elektriker inkluderer blandt andet kollektiv løn, sociale bidrag, forsikring, omkostninger til værktøj og beskyttelsesbeklædning. udgifter til dokumentation af udført arbejde (for garantier) og administration opkræves også timeprisen.

Husk, at du kan bruge rodfradraget til dele af arbejdsomkostningerne, hvis du er en privat person.

Materielle omkostninger

Den anden store del af de samlede omkostninger er materialepriserne. Mængden af ​​materiale, der kræves, og hvad det koster, kan variere meget afhængigt af den elektriske installation.

Du kan altid konsultere os om materialet og hvilke alternativer der er tilgængelige for at få en god pris. For eksempel har vi aftaler med forskellige leverandører med andre, men lignende produkter, der kan påvirke prisen. For eksempel, hvis mange lysarmaturer skal udskiftes, kan elektrikeren sandsynligvis forhandle en bedre pris, end hvis en enkelt armatur skal prissættes.

Omkostninger ved servicebil

De fleste elektrikere bruger forskellige typer servicebiler for at komme til og fra deres opgaver og til at transportere materialer til arbejde. For at gøre dette opkræves kundens omkostninger til et køretøj. I nogle tilfælde skal køretøjet parkeres i en længere periode på steder, hvor der er parkeringsgebyrer. I dette tilfælde tilføjes disse prisen på servicebilen.

Startgebyr elektriker pris

Startgebyr skal ses som et minimumgebyr. Startgebyret inkluderer 2 timers arbejde, parkeringsafgift og kilometertal til arbejdspladsen i Stockholm og et par kilometer radius. Startgebyret er derefter det samme, uanset om det er 10 minutters arbejde eller 8 timer. Dette er den laveste afgift, og omkostningerne til materialer er ikke inkluderet. Når tiden for startopladning er udløbet, opkræves timeprisen for elektrikere for hver startede time.

Andre omkostninger, der måtte opstå

I nogle tilfælde kræver opgaver specielt udstyr, der ikke er en del af vores elektriker’s almindelige udstyr. For eksempel kan det være en skilift eller stillads til arbejde på et tag eller en facade, og i nogle tilfælde er der brug for specielle værktøjer til hulskæring gennem meget tykke og hårde vægge. I disse tilfælde tilføjes omkostninger til disse.

Total elektriker pris

Den samlede pris inkluderer således arbejdskraftomkostninger, materialepriser, servicebilomkostninger, startgebyr og eventuelle andre omkostninger.

Ansøg om flere tilbud

For at kunne sammenligne alle alternativer og få et rimeligt prisbillede, kan du selvfølgelig indhente tilbud fra flere forskellige elselskaber. Glem dog ikke også at kontrollere, at alle har de rigtige tilladelser og gode referencer. Kontroller også, hvad der er inkluderet i tilbudet. Undertiden er omkostningerne til andre installationsmaterialer end for eksempel en armatur, servicebil og andre omkostninger ikke inkluderet.

Moms skal inkluderer i tilbud for private. Hvis prisen forekommer usædvanligt billig i sammenligning med de andre alternativer, kan det være sted at være mistænksom, da der desværre er mange virksomheder, som for eksempel priser sig selv til en lav timepris, men derefter tilføjer forskellen i for eksempel andre omkostninger på et senere tidspunkt. Hvis alt ser godt ud, skal du bare vælge det bedste el-firma.

Når du forhåbentlig vælger at komme videre med os, sætter vi os sammen og går nærmere ind på, hvad vi skal gøre, og sørger for, at vi er enige om de forskellige omkostnings poster.

P.s vi samarbejder med Norh Entreprise som også er en autoriseret elektriker i København. 

Når du vælger os forvent;

Vil du gerne vide mere?

Kontakt os

+45 22 22 28 68.


Facebook-f


Twitter


Instagram


Globe